تبلیغات

سایه - یک آش رشته رنگارنگ – آش رشته اردبیل

نویسنده : کارخانه
تاریخ: جمعه 18 دی 1394 12:02 ق.ظ


مواد لازم:

حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید): از هر کدام یک پیمانه
برگه زردآلو (قیصی): 8 – 10 عدد
آلو بخارا: 5-8 عدد
گوجه سبز تازه یا فریز شده: 5 – 8 عدد (در صورت دلخواه)
آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده: سه چهارم پیمانه
ذغال اخته: یک چهارم پیمانه (در صورت دلخواه)
رشته آش: حدود یک بسته
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن و رب: به مقدار لازم
نعناع داغ و پیاز داغ: برای تزئین

طرز تهیه:

1- آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد )

2- میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم )

3- بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم.

4- به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.

5- رب را هم می افزاییم.

6- حدود 15 دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و … تزیین میکنیم.

ashreshteh-ardebil(1)

نکته ها:

1- اگر از میوه تازه یا فریز شده استفاده کردیم، همزمان با ریختن رشته میریزیم تا زیاد پخته و له نشوند.

2- مقدار رشته مثل آش رشته تهران است. پس اگه تجربه پختن آش رشته رو دارید میتونید بصورت چشمی تنظیم کنید.

3- رشته رو زیاد خرد نکنین چون آش خمیر میشه. از وسط به دو قسمت کنید کافیه.

4- اگر خواستین آشتون ترش باشه میتونید یه کم آبغوره بریزید داخلش.

5- اگه همه میوه ها رو نداشتید میتونید بعضی هاش رو حذف کنید ( هر چند به خوشمزگی وقتی نمیشه که همه رو ریخته باشیم )

6- برای دفعه اول و امتحان کردن میتونید مقدارش رو نصف کنید.

7- سعی کردم همه نکات رو بنویسم تا جای سوالی نمونه. آش خوشمزه و آسونی هست. مخصوصا برای کسانی که تجربه آش رشته پزون دارند.

موضوع: آشپزی،
کلمات کلیدی : آشپزی ، آش رشته رنگارنگ ، آش رشته اردبیل ،
تازه ترین مطالب
دوستان
ابزارک های وبلاگ

قالب وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :